1.

مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان

صفحه 1-12
مهنوش پارسایی مهر؛ حمید استاجی؛ اشکان جبلی جوان؛ فرشته عرب؛ آزاده سلیمی؛ آزیتا فرکی؛ منصوره کنعانی

2.

اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی

صفحه 13-36
احسان سرلکی؛ محمد ابونجمی

3.

ارزیابی سلامت فلزات سنگین در برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان)

صفحه 37-48
آتنا اسکندری؛ مریم محمدی روزبهانی؛ خوشناز پاینده

4.

ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران

صفحه 49-63
مریم رویان؛ مریم هاشمی؛ صیقلانی رامین؛ حسین علائی

5.

خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس

صفحه 65-77
زهرا ارجائی؛ سید شهرام شکرفروش؛ سعید حسین زاده

6.

بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام

صفحه 79-90
مریم جلیلی؛ فلور کیانی

7.

تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان

صفحه 91-98
سجاد فاریابی؛ زهرا غفوری؛ هادی حق بین؛ رضا بدیعی؛ محسن قربیانی

8.

ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی

صفحه 99-111
محمد احمدی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ المیرا دهقانی؛ فائزه شیرخان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.