دوره و شماره: دوره 11، شماره 1 - شماره پیاپی 39، بهار 1398، صفحه 1-158  XML

1

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز

صفحه 1-9
لیلا رستم میری؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ رضا صفری

2

تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن

صفحه 11-21
فرزاد کریم پور؛ فلورا تخرونی

3

تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال

صفحه 23-38
سمیرا جدی؛ سکینه یگانه؛ سیدعلی جعقرپور؛ محمود ناصری

4

بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی

صفحه 39-57
مریم سردرودیان؛ اکرم آریان فر

5

تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

صفحه 59-70
عبدالرضا میرچولی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی

6

ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن

صفحه 71-83
سیدمهدی حسینی؛ سیدحسین استیری؛ زهره دیدار

7

بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

صفحه 85-95
راحله دهقان تنها؛ الهام مهدیان؛ محمدحسین امینی فرد؛ حسن بیات؛ رضا گاراژیان

8

فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا

صفحه 97-110
صدیقه امیری؛ محسن رادی؛ فرود باقری؛ ویدا انصاری

9

تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر

صفحه 111-117
اکرم آریان فر؛ شیما ظهوریان پردل

10

اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 119-132
سید مهدی اجاق؛ سحر السادات موسوی بنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ انیسه جمشیدی؛ عصمت محمدی؛ معظمه کردجزی

11

مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)

صفحه 133-144
حبیب الله میرزایی؛ حمید بخش آبادی؛ علیرضا قدس ولی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر

12

اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو

صفحه 145-158
رقیه اشرفی یورقانلو؛ لاله مهریار


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.