1.

تغلیظ و خالص‌سازی اسیدهای چرب امگا -3 با روش کمپلکس اوره

صفحه 1-8

2.

بررسی میزان جیوه در چهار عضو (طحال،کلیه، باله و عضله) کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) درسواحل استان بوشهر

صفحه 9-18

3.

تأثیر استفاده از کلینوپتیلولیت (زئولیت) بر مجموع ازت‌های فرار (TVN) آرد ماهی کیلکا در طول نگهداری

صفحه 19-26

4.

بررسی فون کف‌زی نهر زرین گل علی‌آباد کتول، استان گلستان در آبان سال 1386

صفحه 19-26

5.

تعیین درصد شیوع و فراوانی آلودگی‌های انگلی مولدین ماهی‌سفید (Kamensky1901 , (Rutilus frisii kutum رودخانه شازده‌رود (استان مازندران)

صفحه 37-44

6.

تعداد میکروپیل‌ در تخمک‌ مولدین‌ تاس‌ماهی‌ روسی ‌(Acipenser gueldenstaedtii) صید شده در سواحل‌ جنوب‌غربی‌ دریای‌خزر

صفحه 37-44

7.

میزان عنصر جیوه در دو گونه ماهی کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)و گ‍ِل خورک (Periophthalmus waltoni) در دو منطقه صیادی بندرامام خمینی و بندرعباس

صفحه 51-56

8.

تاثیر محلول‌های فعال‌کننده نمکی اسپرم بر موفقیت لقاح قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 57-66

9.

تغییرات فصلی جریان، دما و شوری در خلیج‌فارس

صفحه 67-76

10.

مقایسه فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب قبل و بعد از مزارع پرورش ماهی قزل‌آلا در رودخانه دوهزار تنکابن

صفحه 77-82

11.

مقایسه برخی خصوصیات اسپرم شناختی فیل ماهی (Huso huso Linnaeus,1768) پرورشی و وحشی

صفحه 83-88

12.

مقایسه هیستوپاتولوژیکی تأثیرات غلظت‌ها و تعداد دفعات مختلف حمام آب نمک در روند بهبود زخم جلدی ماهی‌کپور دریایی، Cyprinus carpio

صفحه 89-96

13.

اثر تراکم ذخیره‌سازی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و پارامترهای خون و عضله در ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy Lacepede, 1801)

صفحه 97-105


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.