. (1389). بررسی میزان جیوه در چهار عضو (طحال،کلیه، باله و عضله) کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) درسواحل استان بوشهر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), 9-18.
. "بررسی میزان جیوه در چهار عضو (طحال،کلیه، باله و عضله) کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) درسواحل استان بوشهر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 2, 1389, 9-18.
. (1389). 'بررسی میزان جیوه در چهار عضو (طحال،کلیه، باله و عضله) کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) درسواحل استان بوشهر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), pp. 9-18.
. بررسی میزان جیوه در چهار عضو (طحال،کلیه، باله و عضله) کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) درسواحل استان بوشهر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 4(2): 9-18.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.