. (1388). بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی‌های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 45-56.
. "بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی‌های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1388, 45-56.
. (1388). 'بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی‌های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 45-56.
. بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی‌های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 3(2): 45-56.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.