. (1388). تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 1-10.
. "تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1388, 1-10.
. (1388). 'تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 1-10.
. تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 3(2): 1-10.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.