. (1397). تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش‌شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری به‌مدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 29-38.
. "تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش‌شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری به‌مدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتی‌گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1397, 29-38.
. (1397). 'تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش‌شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری به‌مدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتی‌گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 29-38.
. تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش‌شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری به‌مدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 12(1): 29-38.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.