. (1390). اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 1-16.
. "اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1390, 1-16.
. (1390). 'اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 1-16.
. اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 5(2): 1-16.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.