. (1388). تولید کوفته‌ماهی از ماهی مید و تأثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 47-54.
. "تولید کوفته‌ماهی از ماهی مید و تأثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1388, 47-54.
. (1388). 'تولید کوفته‌ماهی از ماهی مید و تأثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 47-54.
. تولید کوفته‌ماهی از ماهی مید و تأثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 3(1): 47-54.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.