امین لاری, محمود, شکرفروش, سید شهرام, محمدی, سید مسعود, حسین زاده, سعید. (1398). بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -.
محمود امین لاری; سید شهرام شکرفروش; سید مسعود محمدی; سعید حسین زاده. "بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1398, -.
امین لاری, محمود, شکرفروش, سید شهرام, محمدی, سید مسعود, حسین زاده, سعید. (1398). 'بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -.
امین لاری, محمود, شکرفروش, سید شهرام, محمدی, سید مسعود, حسین زاده, سعید. بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; (): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.