سرلکی, احسان, ابونجمی, محمد. (1398). اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3 (35) پاییز), 13-36.
احسان سرلکی; محمد ابونجمی. "اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3 (35) پاییز, 1398, 13-36.
سرلکی, احسان, ابونجمی, محمد. (1398). 'اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3 (35) پاییز), pp. 13-36.
سرلکی, احسان, ابونجمی, محمد. اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(3 (35) پاییز): 13-36.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.