رستم میری, لیلا, سعیدی اصل, محمد رضا, صفری, رضا. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 1-9.
لیلا رستم میری; محمد رضا سعیدی اصل; رضا صفری. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1398, 1-9.
رستم میری, لیلا, سعیدی اصل, محمد رضا, صفری, رضا. (1398). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 1-9.
رستم میری, لیلا, سعیدی اصل, محمد رضا, صفری, رضا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(1): 1-9.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.