فهیم, افشین, شفیقی, سیده طوبی, سیف زاده, مینا, اعتمادیان, یاسمن, خبازکار املشی, مونا. (1397). ارزیابی شاخص‌های فساد شیمیایی و میکروبی در دو نوع برگر تولید شده از ماهی و گوشت قرمز طی سه ماه نگهداری در دمای 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), 13-22.
افشین فهیم; سیده طوبی شفیقی; مینا سیف زاده; یاسمن اعتمادیان; مونا خبازکار املشی. "ارزیابی شاخص‌های فساد شیمیایی و میکروبی در دو نوع برگر تولید شده از ماهی و گوشت قرمز طی سه ماه نگهداری در دمای 18- درجه سانتی‌گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1, 1397, 13-22.
فهیم, افشین, شفیقی, سیده طوبی, سیف زاده, مینا, اعتمادیان, یاسمن, خبازکار املشی, مونا. (1397). 'ارزیابی شاخص‌های فساد شیمیایی و میکروبی در دو نوع برگر تولید شده از ماهی و گوشت قرمز طی سه ماه نگهداری در دمای 18- درجه سانتی‌گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), pp. 13-22.
فهیم, افشین, شفیقی, سیده طوبی, سیف زاده, مینا, اعتمادیان, یاسمن, خبازکار املشی, مونا. ارزیابی شاخص‌های فساد شیمیایی و میکروبی در دو نوع برگر تولید شده از ماهی و گوشت قرمز طی سه ماه نگهداری در دمای 18- درجه سانتی‌گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 13(1): 13-22.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.