ظهوریان پردل, شیما, آریان فر, اکرم. (1396). تاثیر پکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), 1-9.
شیما ظهوریان پردل; اکرم آریان فر. "تاثیر پکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی, 1396, 1-9.
ظهوریان پردل, شیما, آریان فر, اکرم. (1396). 'تاثیر پکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), pp. 1-9.
ظهوریان پردل, شیما, آریان فر, اکرم. تاثیر پکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی): 1-9.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.