کلیدواژه‌ها = خصوصیات شیمیایی
تعداد مقالات: 3

1

تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی بر خصوصیات شیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز

مجله مهندسی زیست سامانه
دوره 6، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 27-34

2

شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 3، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 27-33

3

مقایسه‌ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازه‌ی گاو و شیر خشک

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 3، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 11-20


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.