کلیدواژه‌ها = پایداری اکسیداتیو
تعداد مقالات: 4

1

بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل

دوره 8، 2 (30) تابستان، تابستان 1397، صفحه 67-82
محمدرضا خانی؛ امین ابوالحسن زاده؛ مریم فهیم دانش

2

بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 139-150
ژیلا شعبانی؛ لادن رشیدی؛ زهرا پیراوی ونک؛ زهرا غلامی

3

تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1396، صفحه 29-41
حمیدرضا شعبانی؛ مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان

4

مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت

دوره 7، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 11-18


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.