1.

Biodegradable Films Based on Cassava Starch/Mentha piperita Essence: Fabrication, Characterization and Properties

دوره 7، شماره 3، پاییز 2017، صفحه 239-245
Vajihesadat Moosavian؛ Mohammad Mehdi Marvizadeh؛ Abdorreza Mohammadi Nafchi

2.

Efects of organic amendment on some soil physicochemical characteristics and vegetative properties of Zea mays in wetland soils of the Niger Delta impacted with crude oil

دوره 8، Supplement، زمستان 2019، صفحه 423-435
Francis E. Egobueze؛ Josiah M. Ayotamuno؛ Chukwujindu M. A. Iwegbue؛ Chibogwu Eze؛ Reuben N. Okparanma

3.

Evaluating the Quality and Physicochemical Properties of Honey Commercialized in Iran

دوره 6، شماره 3، تابستان 2016
Maryam Jalili

4.

Fermented Camel Milk (Chal): Chemical, Microbial and Functional Properties

دوره 4، شماره 3، زمستان 2016، صفحه 193-204
Maryam Salami؛ Maryam Tamaskani Zahedi؛ Maryam Moslehishad

5.

Improved Physicochemical Properties of Tapioca Starch / Bovine Gelatin Biodegradable Films with Zinc Oxide Nanorod

دوره 4، شماره 4، زمستان 2014
Mohammad Mehdi Marvizadeh؛ Abdorreza Mohammadi Nafchi؛ Maryam Jokar

6.

Investigation of Physicochemical Properties and Microbial Contamination of Saffron Style

دوره 4، شماره 1، تابستان 2016، صفحه 23-33
Romina Ahmadian؛ Fakhry Hosseni؛ Maryam Salami

7.

Nutritional Composition and Physicochemical Properties of Sausages Developed with Non-Meat Ingredients (Tofu)

دوره 9، شماره 4، زمستان 2019، صفحه 275-282
Leila Mousavi؛ Nur Nadia Binti Razali؛ Wan Rosli Wan Ishak

8.

Physicochemical and Bacterial Properties of Pasteurized Milk Samples Collected from Tabriz, Northwestern Iran

دوره 6، شماره 2، بهار 2016
Aida Farhoodi؛ Payman Ghajarbeygi؛ Omid Fakhri

9.

Rainfall water quality assessment in atmospheric deposition of an urban area: A case study of Akure in Nigeria

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 1-9
Francis Abulude؛ Mohammed Mohammed Ndamitso؛ Aishat Abdulkadir

10.

The Effects of ZnOnanorodson the Characteristics of Sago Starch Biodegradable Films

دوره 2، شماره 4، زمستان 2012
R. Alebooyeh؛ A. MohammadiNafchi؛ M. Jokr

11.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل نواحی مختلف منطقه آزاد ماکو

دوره 9، شماره 34، بهار 1397، صفحه 31-37

12.

بررسی خواص فیزیکی، شیمیایی و مواد مغذی آب های سطحی سواحل جنوبی دریای خزر – سی سنگان

دوره 11، شماره 1، بهار 1395، صفحه 41-52
علی حمزه پور؛ کاظم درویش بسطامی؛ حسین باقری؛ علی عظیمی؛ عباس عینعلی؛ رضا رهنما

13.

تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی

دوره 6، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 24-36
سمیه آقایی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ پیمان رجایی

14.

تاثیر سرعت دورانی پرس مارپیچی بر میزان ترکیبات فنلی و خصوصیات فیزیک وشیمیایی روغن سیاه دانه

دوره 5، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 1-10



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.