کلیدواژه‌ها = ظرفیت آنتی‌اکسیدانی
تعداد مقالات: 5

1

ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 71-83
سیدمهدی حسینی؛ سیدحسین استیری؛ زهره دیدار

2

بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن

دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، تابستان 1397، صفحه 56-61
مرتضی سلیمانی اقدم؛ بیوک آقا فرمانی؛ عباسعلی جنتی زاده؛ صمد بدبدک

3

تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج

دوره 4، 2 (14) تابستان، تابستان 1393، صفحه 63-75
رویا سیدی‌فر؛ نارملا آصفی؛ یحیی مقصودلو

4

تأثیر کودهای زیستی و نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی (Fragaria × ananassa Duch., cv. Selva) تحت سطوح مختلف کود نیتروژن

دوره 13، شماره 52، زمستان 1397، صفحه 67-80
داود هاشم آبادی؛ محمد حسین نمکی؛ فرزین سعیدزاده

5

تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو

دوره 2، 1 (5) بهار، بهار 1391، صفحه 41-51
مرتضی محمدی؛ زهرا پورفلاح؛ امیرحسین ا لهامی راد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.