کلیدواژه‌ها = پری بیوتیک
تعداد مقالات: 9

1

ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی‌های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 4، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 87-96

2

ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 5، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 9-19

3

استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 5، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 91-100

4

بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 6، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 48-58

5

بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 2، شماره 1، بهار 1389، صفحه 29-35

6

بررسی شاخص های رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان mykiss) (Oncorhynchus تغذیه شده با پری بیوتیک دیواره سلولی مخمر(Saccharomyces cerevisia)

فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات
دوره 4، شماره 16، زمستان 1392، صفحه 1-10
محمد اعتصامی پور؛ عباسعلی زمینی؛ مسعود فرخ روز

7

تولید اگزوپلی ساکارید از لاکتوباسیل‌های جدا شده از کشک منطقه لیقوان

بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی کاربردی
دوره 1، شماره 1، زمستان 91، زمستان 1391، صفحه 57-60

8

کاربرد پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ActveMOS در افزایش تولید محصولات گاومیش

هیستو بیولوژی دامپزشکی
دوره 4، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 17-20

9

مطالعه تأثیر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد بیفیدو‌باکتریوم بیفیدوم در شیر

آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی
دوره 1، 3 (3) پاییز، پاییز 1386، صفحه 149-157
حمید میرزایی؛ افشین جوادی؛ یونس برزگر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.