کلیدواژه‌ها = زیره سبز
تعداد مقالات: 11

1

اثر رژیم های مختلف آبیاری و کود دامی بر میزان عناصر، درصد اسانس و ترکیبات شیمیایی آن در زیره‌سبز

اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی
دوره 4، 4(16) زمستان، زمستان 1389، صفحه 83-94
احمد احمدیان؛ احمد قنبری؛ محمد گلوی؛ براتعلی سیاه سر؛ الیاس آرزمجو

2

اثر کاربرد اسید سالیسیلیک در مقادیر و روشهای مختلف بر عملکرد و خصوصیات ظاهری زیره سبز

اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی
دوره 3، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 188-195

3

بررسی تأثیر الگوهای مختلف تناوب زراعی بر ساختار جوامع علفهای هرز

بوم شناسی علف‌های هرز
دوره 4، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 27-43
لیلا علیمرادی؛ علیرضا سوهانی دربان

4

بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 53-62
آزاده خیابانی؛ علی محمدی ثانی

5

تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

بهداشت مواد غذایی
دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1392، صفحه 65-75
منصوره قائنی؛ لاله رومیانی

6

تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 41-50
مهدی مرادی؛ علی زمردیان

7

جهانی شدن و اثرات آن بر اقتصاد کشاورزی ایران: مطالعه موردی زیره سبز

بوم شناسی گیاهان زراعی
دوره 3، شماره 1، بهار 1386، صفحه 93-101
زهرا نوری توپکانلو

8

مطالعه تاثیر میزان پتانسیل اسمزی محیط بر جوانه زنی برخی ژنوتیپ های زیره سبز

یافته های نوین کشاورزی
دوره 6، شماره 1 (پاییز 1390) 21، پاییز 1390، صفحه 63-70
مهدی کاکایی؛ دانیال کهریزی؛ محسن منصوری

9

مطالعه خصوصیات زراعی توده های محلی زیره سبز در شرایط کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن

یافته های نوین کشاورزی
دوره 2، شماره 3 (بهار 1387) 7، بهار 1387، صفحه 213-223
محمدعلی افشاری؛ مجید ولدآبادی؛ جهانفر دانشیان؛ احمد اکبری نیا

10

مطالعه کارایی برخی اسانس‌های گیاهی و کیتوزان در کنترل Rhizoctionia solani عامل بیماری سوختگی غلاف برنج

گیاهپزشکی کاربردی
دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 73-82
صبا سوهانگر؛ وحید زرین نیا؛ سعید محمد‌زاده نمین

11

مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 37-45
حمید توکلی پور؛ لیلا زیرجانی؛ مجید جوانمرد داخلی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.