1.

Forage Quality of Endangered Species of Astragalus fridae Rech. F. in Semnan Province, Iran

دوره 7، شماره 4، زمستان 2017، صفحه 387-399
Somayeh Naseri؛ Mohamad Ali Adibi؛ Mohamad Kia Kianian

2.

Nutritional Composition and Physicochemical Properties of Sausages Developed with Non-Meat Ingredients (Tofu)

دوره 9، شماره 4، زمستان 2019، صفحه 275-282
Leila Mousavi؛ Nur Nadia Binti Razali؛ Wan Rosli Wan Ishak

3.

Nutritional Status of Dairy Cattle in theNorth-Western Himalayan Region of the Kashmir Valley

دوره 3، شماره 1، بهار 2013، صفحه 31-37
S.H. Bhat؛ D. Medhi؛ H.A. Ahmed؛ F.A. Matto

4.

Nutritive Value of Some Rangeland Plants Compared to Medicago sativa

دوره 9، شماره 2، تابستان 2019، صفحه 136-150
Mohsen Kazemi؛ Reza Valizadeh

5.

اثر تاریخ‌های برداشت بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa) cv. Hayward در استان گیلان

دوره 11، شماره 36، بهار 1398، صفحه 78-87
ابراهیم فرزام؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ حسین شهبازی؛ علی اکبر ایمانی؛ معرفت مصطفوی راد؛ کاظم نجفی؛ رضا رضایی

6.

ارزش غذایی دو گونه گیاهی Salvia hydrangea و Sophora alopecuroides در دو مرحله فنولوژیکی

دوره 12، شماره 41، تابستان 1399، صفحه 105-187
محسن کاظمی؛ رضا ولی زاده

7.

بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه

دوره 4، 1 (13) بهار، بهار 1393، صفحه 23-31
سحر فتحی؛ ، علی‌اصغر خانی‌پور؛ یاسمن فهیم دژبان

8.

تعیین ارزش غذایی و عناصر معدنی در جلبک قرمز Hypnea flagelliformis در سواحل بندر عباس، خلیج فارس

دوره 6، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 45-54
شیلا صفاییان؛ کامبیز لاریجانی؛ مریم طالب زاده؛ شاهرخ شعبانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.