1.

اثربخشی فرآیند حسابرسی در کشف اشتباهات و تحریف های با اهمیت در صورت های مالی

دوره 1، شماره 4، زمستان 1388، صفحه 49-76
یحیی حساس یگانه؛ یگانه آزاده مداحی

2.

ارزیابی تقلبات در کباب‌های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی)

دوره 6، 1 (21) بهار، بهار 1395، صفحه 15-27
رضا دقیقیان؛ افشین جوادی؛ سیداسماعیل صفوی

3.

ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر

دوره 7، 1 (25) بهار، بهار 1396، صفحه 75-82
سمیه اردلانی؛ گیتی کریم؛ رضوان پوراحمد

4.

اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری)

دوره 9، 3 (35) پاییز، پاییز 1398، صفحه 89-112
احسان سرلکی؛ محمد ابونجمی

5.

اهمیت بسترهای خطر تقلب از دیدگاه حسابرسان مستقل

دوره 3، شماره 10، تابستان 1390، صفحه 1-26
امید پور حیدری؛ سعید بذر افشان

6.

بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی)

دوره 6، 1 (21) بهار، بهار 1395، صفحه 75-89
رضا خسروی مشیزی؛ مسعود یونسیان؛ الهام گلوی

7.

بررسی سیاست جنایی تقنینی ایران در قبال بزه تقلب در مواد خوردنی

دوره 10، شماره 38، زمستان 1396، صفحه 135-168
محسن عینی؛ محمدرضا خضابی خسرقی

8.

بررسی ویژگی های تقلب در صورت های مالی و تاثیر آن در سیاست های جامعه

دوره 11، شماره 43، تابستان 1399، صفحه 1-25

9.

جایگاه تاثیر تقلب نسبت به اصول و قواعد حقوقی

دوره 9، شماره 34، زمستان 1395، صفحه 101-142
مهدی غلامی؛ مرتضی شهبازی نیا

10.

مفهوم و دامنه‌ی تقلب در اعتبارات اسنادی: مطالعه‌ تطبیقی در حقوق انگلستان، آمریکا، ایران و فقه

دوره 15، شماره 55، بهار 1398، صفحه 11-30
جواد بهارلو قره بلطاقی؛ سید قاسم جعفرزاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.