1.

اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، 1 (37)بهار، بهار 1399، صفحه 29-43
شیدا مدرسه؛ حمیدرضا قیصری؛ سعید حسین زاده

2.

بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 تیر 1399
سعید حسین زاده؛ محمود فروزان تبار؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش

3.

بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی

دوره 10، 1 (37)بهار، بهار 1399، صفحه 1-18
سید مسعود محمدی؛ محمود امین لاری؛ سید شهرام شکرفروش؛ سعید حسین زاده

4.

خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس

دوره 9، 3 (35) پاییز، پاییز 1398، صفحه 41-53
زهرا ارجائی؛ سید شهرام شکرفروش؛ سعید حسین زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.