نویسنده = علی محمدی ثانی
تعداد مقالات: 3

1

بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 53-62
آزاده خیابانی؛ علی محمدی ثانی

2

بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 29-34
عصمت خوری؛ علی محمدی ثانی؛ مرضیه خوری

3

بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 35-40
علی محمدی ثانی؛ مریم ملکی خوشنود


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.